Post by makylorzochi on Feb 21, 2022 9:40:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Killer Bean Unleashed ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Killer Bean Unleashed IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط اشکال کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Killer Bean Unleashed 2022 version ▞▞▞
عالی بود و ماجرا جویانه بود
بازی خوب. توسعه دهنده فقط باید تب مهارت های بیشتری را به برگه ها اضافه کند.
خیلی جالب است، این یکی از برترین بهترین بازی های تاریخ (اکشن) است، اما سطوح بازی را بهبود بخشید، با تشکر.آن زمان بازی خوبی است، اما اکنون فقط یک بازی است، پرش کم است، سرعت نیز پایین است، کنترلر غیرقابل توجیه است
من واقعاً عاشق این بازی هستم اما یک چیز در مورد این بازی دوست ندارم این است. من نمی توانم گلوله بخرم به همین دلیل به بازی سه ستاره می دهم
این بازی خیلی قشنگه من این بازی رو 3 یا 4 سال پیش بازی کردم. من این بازی را در پلی استور پیدا کردم. من این بازی را روزانه انجام می دهم. سطحش خیلی سخته بنابراین من به این بازی 5 ستاره می دهم. عاشق بازی های زیادی مانند آتش رایگان، شهرک، pubg و غیره. من این بازی ها را خیلی دوست دارم. من خیلی دوست دارم killwr were. این بهترین بازی زندگی من است. خیلی بازی جالبی است و این سه زندگی ما را دارد. و شانس به دست آوردن سلامتی بدهید. ما سر دشمن را می پریم تا آن را بکشیم و سلامتی 30 را بدست آوریم.
متنفرم از گرافیکش خیلی بد است، دکمه ها خیلی کوچک هستند، نسخه قدیمی خیلی بهتر بود
در حالی که من عاشق فیلم و گرافیک این بازی هستم، اما در کنترل آن ناکام است زیرا پلتفرمها واقعاً برای گوشیها طراحی نشدهاند. کنترل های صفحه لمسی به سادگی با بازخورد ثابت یک کنترلر واقعی مطابقت ندارند. بنابراین امیدوارم پشتیبانی از کنترلرها به زودی با هیاهو و جذابیت جدیدی که این فرنچایز در یوتیوب به دست می آورد، ارائه شود. یک مصالحه خوب نیز این است که به اندازه های مختلف دکمه ها یا کنترل های بصری بیشتری مانند ضربه زدن روی دشمنان برای شلیک به آنها اجازه دهید. به نظرم خیلی احمقانه است که جک نمی تواند هدف بگیرد.من 3-4 بار نصب کرده بودم و واضح است که تمام سطوح را کامل کرده ام. 3 سال است که دارم این بازی را انجام می دهم. این به روز رسانی بهتر از آخرین بود. متوجه شدم که دو تغییر اول لباس وجود ندارد و در زمان بازی وقتی فلش رو به جلو را در بین پرش رها می کنیم متوقف می شود. قبل از این کار آنها نبود. بهروزرسانیهای کلی خوب هستند و هنوز بهروزرسانی آوریل در راه است.
خیلی خوبه من ازش خوشم میاد ولی وقتی نسخه جدیدتر رو بازی میکنم خیلی عقب میمونه. بنابراین من با نسخه قبلی می روم
همینم زیادشی بازی گهیه گه من خر بودم دان کردم شما این کارو نکنید
خیلی خیلی حالیییییییییی
بازی یک بازی جالب است، مشکل این است که شما نمی توانید تفنگ را بچرخانید زیرا لوبیای دیگر می تواند آن را بچرخاند، بنابراین بهتر است سریع آن را درست کنید.
فوق العاده برای بازی هیجان زده است. از لوبیا قاتل بیشتر درست کن عالیه 👌 👏 🙌
Killer Bean Unleashed Darbības spēles nyz
Killer Bean Unleashed Akcijske igre jcq
Killer Bean Unleashed Екшн ujb
خیلی سخت است که چگونه می توانید بدون مهمات از سطوح عبور کنید و قبل از فعال کردن هر کدام یک ویدیو را تماشا می کنید و به سطوح بیشتری نیاز دارد، اگر نه، می ترسم زمان زیادی را تحمل کند.😒😒😒
عملکرد، که 50 سالگرد گل های آن به همان شیوه در انگلستان است، اما من نگاهی به 8 دارم، اما تنها راهی که شما می توانید 1 به 0 در همان زمان من یک دوره طولانی و کمی زمان بیشتری با مدل های زیر بوده ام. 2 از چند هفته، بنابراین شما 50 با مسئولیت محدود، شماره تلفن از موجودی کشیده شده است، ما مدتی پیش بوده ایم اما 50th 8 ممکن است قادر به سالگرد گل و دریافت رایگان برای تماس با شما به جدید، اما فکر کنم باید با مدل های چند هفته ای زیر کار کنم
اگرچه من فیلم کیلر بین را دوست دارم، بازی را خیلی دوست ندارم زیرا لوبیاها از همه جا تیراندازی می کنند و من گیر کرده ام اما گرافیک بسیار خوب است بنابراین می خواهم بگویم که ما به زندگی های بیشتری نیاز داریم و بدبین ها باید آسیب ببینند. وقتی از روی پوششی به لوبیا قاتل شلیک میکنند، نیروی گلوله به عقب برمیگردد و لوبیاها باید صدمه ببینند، حتی آسیب نبینند، آنها را قویتر میکند.
باحاله ولی گرافیکش ضعیفه
من این بازی رو خیلی دوست دارم ولی ظرفیتش زیاده گرافیکش خیلی خوبه
بازی شگفت انگیز خارق العاده شگفت انگیز وای یکی از بهترین هاست اما باید ببینم در طول 30 ثانیه هر سلاح قدرتمندی را اضافه می کند باید 15 تا 10 ثانیه اضافه شود. این تنها مشکل دیگر بازی های زیبای عاقلانه است.
من واقعا این بازی را دوست دارم فقط به خاطر اینکه فعال کردن بمب های دیگر سخت است 💣💣 که ناراحت کننده است
این بازی یک بازی تیراندازی شگفتانگیز در سیستم است، اما مشکل این است که گلولهها فقط دو گلوله هستند و من خریدن آن را دشوار میدانم.
سرعت گلوله بیشتر از همیشه است.
بهترین بازی تیراندازی که تا به حال بازی کرده ام. این بازی بسیار سرگرم کننده است و به همه توصیه می کنم آن را نصب کنند. کار خوبی است
عالیه مخصوصا اگه فیلمشو ببینین برای رد کردن مرحله ۵ باید زود بری رو اون سکو بعدشم با تیر بزنش این کار خیلی سخته باید همین کارو چند بار انجام بدی تا بمیره
این یک بازی عالی است شگفت انگیز است. واقعاً به شما زمان سختی می دهد که به راحتی شکست نمی خورید و این دقیقاً همان چیزی است که من می خواهم.
بفتالیاعظبلیثثثغفق
همین الان ورژن جدید این بازی آپدیت شد، موزیک پس زمینه خیلی پایینه و با سرعت بازی همگام سازی نمیشه 2 تا 3 ثانیه تاخیر داره، گرافیک هم الان خوب نیست، گرافیک نسخه قدیمی خوب بود و بازی هم برای دیدن خوب بود و در نهایت برخی از سطوح جدید آینده وجود دارد.
من مشکل بزرگی با amor که قفل هستند دارم. هر بار که برای باز کردن قفل ویدیو پخش می کنم، هر زمان که به سطح بعدی می رسم، عشق دوباره قفل می شود.
حالم برهم خورد🤢
بازی خوبی بود
Killer Bean Unleashed แอ็กชัน vgaw
این بازی بی فایده است هر بار که من سعی می کنم هر نوع آرمو را با اینترنت پایدار باز کنم، به من می گوید که بعداً دوباره ویدیو را امتحان نکن، مزخرف است تنها چیزی که بازی در آن خوب است، گفتن ببخشید و گرافیک بدترین است، همیشه محو است. ......من به همه توصیه می کنم این برنامه را دانلود نکنند، تکرار می کنم #خروج نکنید
Power Rangers: Legacy Wars Aksyon sksj
یک بازی سرگرم کننده که یکی از بزرگترین فرنچایزهای اکشن تمام دوران را جشن می گیرد. من نوع مهمات دائمی و خرید نامحدود مهمات را برای حمایت از توسعه دهنده و همچنین فقط به این دلیل که تبلیغات را دوست ندارم خریداری کردم. یکی از مشکلاتی که من با بازی دارم این است که منوی اصلی واقعاً بیش از حد روی OnePlus 7 Pro من بزرگ شده است، اما امیدواریم که توسعه دهنده بتواند در آینده این مشکل را برطرف کند.