Post by makylorzochi on Feb 21, 2022 9:05:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават токените ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
Доста стандартна игра за съвпадение. Малките екранни снимки за "решаване на проблеми" не съществуват. Свали звезда само за това. Все пак е страхотен убиец на времето. Минималният брой реклами определено е плюс.
Предполагам, че съм в частта от играта, в която трябва да харча пари, тъй като пъзелите стават все по-трудни, получавам по-малко ходове и няма реални полезни бонуси. Както всяка друга игра за телефон. Е, беше забавно до сега. Време е да продължим...
Харесвам тази игра
Забавна игра. Играете със собствена скорост, без да харчите пари. Много безплатна игра. Някои мачове са доста трудни, други супер прости. Сюжетна линия сладка. Единствената причина, поради която този преглед не е 5, е заради тревното препятствие, мразете го, това е единствената част, която ви кара да бързате.
Преди обичах тази игра, но сега е просто досадна. Играта и сюжетната линия са добри, но приложението произволно и твърде често се изключва и ме изпраща обратно към началния екран на телефона ми. Под често имам предвид няколко пъти в рамките на 30 минути. Нито едно от другите приложения за игри, които имам, не прави това, поради което ги играя по-често от това. Всеки път, когато има актуализация, се надявам да е поправена, но все още не е била. Това изглежда се случва най-вече, когато работя върху елементите от списъка със задачи.
Не съм решил нито един проблем в цялата игра. Всичко е едни и същи нива, но по-трудно, докато продължавате. Играта изостава много зле
Харесвам тази игра, но сюжетната линия просто се влачи и продължава. Съгласен съм с другите рецензенти къде е историята на Люк и Лили с бебето? Защо карате Лили и Люк да се държат като деца вместо зрели възрастни и всъщност да изразяват как се чувстват един към друг, вместо да се бият? Разговорите между всички герои са твърде дълги. Твърде много изскачащи прозорци веднага щом отворите играта. Много от нивата са трудни, дори когато не посочват, че са по-трудните нива.
Само да стигнем до ден 10. Завърших около 320 нива. Ремонтът и сюжетът са добри. Но за просто да се обадим на посетител, да зададем въпрос, да започнем нов ден, да поискаме помощ или да изпратим посетител, ние се нуждаем от монети, които са извън действителната работа. Получавате само една монета за всяко ниво, но за да изпълните задача, имате нужда от 3 монети. Отнема много време и ненужна загуба на монети
Аз съм на ниво 4337 Съжалявам, но е тъжно, че намалявате животите от 5 на 4, освен ако не платите, за да получите екстрите. Никоя друга игра не е направила това. И сюжетната линия за работния катион на острова, просто ужасно Толкова тъжно 😭 тази игра вече не ми харесва. Похарчих много пари, за да стигна дотук, тъжно е да видя колко алчен е отговорът ви на преглед.. Никога не съм казвал, че нивата са трудни. Защо каза това? Казах, че повечето игри имат средно 5 възпроизвеждания, които намалявате до 4 и историята смърди
Formula Car Racing: Car Games Strateji Oyunları weqd
Добре, но скучно на моменти твърде бавно се отървете от майката какво ще кажете за оправяне на вътрешната страна достатъчно цветя хубаво майките не са в средата игрите са трудни и отнема много, за да получите нещата по-лесно не 3 точки за всичко различно от това страхотно
Добра игра
Наистина добра игра! Но няма езици ... Само английски.
Отнема известно време за зареждане и е супер бавен.
Супер забавно.
Играта е страхотна но много със скъпи буустърите и много рядко дава допълнителни ракети и подаръци. 🤔🤨
Доста страхотна безплатна игра, нивата бяха доста лесни (току-що стигнах до 100). бих препоръчал
Успя да напредне по-далеч от повечето, преди да се наложи да похарчи смешни суми пари за бустери, които са предназначени да ви накарат да не достигнете до един или два елемента. Вие харчите допълнителните монети, само за да можете да получите един ход и да стигнете до следващото ниво. Сюжетната линия отнема ВИНАГИ, за да напредва със скучен диалог. Постоянно играете на пъзелите, само за да можете да преминете през историята. Намерете игра, която не ви ограбва.
Играта е добра, но губиш живота си, не можеш да ги върнеш. Не ми харесва, където пише, откажи се и това, което постигаш, е отишло, тогава какъв е смисълът от това иначе освен че ми е приятно да украсявам градината на Lilly
Обичам предизвикателството на пъзелите и сладките сюжетни линии. Градините и графиките са красиви. Tactile е много щедър с бустери и свободно време в играта. Реално, бихте могли да играете завинаги, без да харчите пари - особено ако посещавате тяхната FB страница всеки ден за безплатни бустери и други екстри. Започнах да купувам месечния сезонен пропуск за предимствата и да ги подкрепя. Бих им дал 10 звезди, ако наваксат развитието и изпреварват играчите.
Lily’s Garden Tankenötter lnq
🤗
Любима игра!
Играя Lily's Garden откакто излезе. В момента съм на ниво 6500 и все още го обичам! Историята е като моята мини сапунена опера. Любов, любов, обичай тази игра!
Много е бавна поправете я иначе е топ
Добре, разберете на какво играете ВЪЩНОСТ. Разработчикът е „креативен“ с рекламата. Така че въпреки че имат добра история (и аз й се наслаждавам), те НЕ показват какво всъщност е играта. Така че не съвпадате, за да получите консумативи или да свършите работата, играете стандартна игра на мач, за да спечелите „Звезди“. Звездите се използват като точки за действие. Така че, за да свършите задача, харчите звезди. Да говоря с Люк? 1 звезда. Ремонт на устройството? 3 звезди. За да завършите първата основна история, ще ви трябват около 1115 изпълнени нива. По една звезда на всяко ниво победено.
Харесвам играта. Но има някои плюсове и минуси. Плюсове: Харесва ми факта, че можете да се присъедините към група, да поискате помощ, включително на нива. Допълнителните захранвания са безумно страхотни. Минуси: сюжетната линия на играта е скучна. Много изостава Замръзва или се срива много. Защо не влезем в къщата да построим и проектираме. Аз съм хм, здравей, куц. Идея любимата ми игра е flo and penny finding home. Може би можеш да подправиш сюжета?
Много ми харесва, увлекателна игра.
Обичах тази игра, но сега тя замръзва постоянно. Много се дразня, че прекарах толкова време (на ниво 6178 съм) и сега не мога да играя. Предполагам, че ще го изтрия.
Обичам играта. Единственото нещо, което бих искал да видя, е опция за поставяне на къщата на Люк преди Хелоуин. Благодаря ти ❤
Разстроен съм, че обичам тази игра, но тя продължава да изхвърля bme след използване на busters. Съобщавам за това и не е било решено с... тогава има проблем с турнирите, които използват busters и получават награди, но те не се броят всички използвани, когато спечелите примера за играта!e Rocket Ruckus използва много custer и аз играх на най-малко 10 игри не бяха преброени, подадени в този отчет...след това е таблото за клипове на задачи, за което докладвах и все още не мога да изпълнявам задачи... Загубени до 28 звезди...
готино 🥰🥰
Много добра игра
Много интересна игра, но е много банен ъпдейта.
Загубена игра какво се случи с играта, в която влязох в Google направи актуализация и ме върна на първо ниво. Нямам Facebook никога не се е налагало да го използвам, за да вляза, преди да ми се отчита деинсталирането на тази игра.
Наистина обичам тази игра на мобилния си телефон мога да я играя свободно без никакви прекъсвания, но на таблета ми има проблем, просто се радвам, че мога да я използвам на мобилния си телефон
Добра игра, но понякога се зарежда бавно. Вероятно моята интернет връзка, но никоя от другите ми игри не прави това. Също така може да се направи с повече ходове в мачовете.
Наистина страхотна игра. Аз съм на най-високото ниво на играта, където трябва да чакам актуализация всяка седмица. Забелязвам, че напоследък това, което вече играх, е, че звездите не се добавят към броя, за да мога да добавя към историята. Понякога се повтаря същата история, въпреки че вече съм изпълнил тази част и звездите се приспадат отново. Моля, проверете, това не е честно.
Защо забива и те изхвърля от играта
Lily’s Garden Puzzle brm
🌞 ♥️ Играта е занимателна. Може само да се добави опция за смяна на езика.
Смених си телефона и си инсталирах играта, но нивата започнаха от началото. Как мога да си върна нивата?
Последната актуализация непрекъснато се срива и се нулира, като се редува и всички бустери, които използвах с нея. Също така отнема FOREVER за зареждане и изключва всички фонови приложения, като подкасти или YouTube. -- Забавна и увлекателна малка игра, която има сюжет, цели, много екстри и предизвикателни нива, които са трудни, но не и невъзможни. Наслаждавайки се! Не се подвеждайте от рекламите за „решаване на пъзели“, буквално НЯМА НЯМА В играта. Това е просто мач три, вземете звезди, използвайте звездите, за да оформите градина.
Добра игра, но рекламите (причината да я изтеглих) са много подвеждащи за типа игра. Никъде в нито една от над 30-те реклами за него, които съм гледал, не видях, че е игра с плочки. Никъде в играта досега (аз съм над lvl 800), можете ли да поправите къща отвътре или да поддържате огън, за да поддържате лили и бебето й (предупреждение за спойлер, тя дори няма бебе) топли. Бих му дал 5 звезди, ако не бяха подвеждащите/лъжливите рекламни реклами. Играта е достатъчно добра, за да не е нужно да лъжете за нея.
Няма поправени грешки, след като приключите с 5 живота си, сте готови за час и половина. Да, аз съм във fb и Instagram, но плика за изпращане и искане на животи в горния десен ъгъл изчезна. Без свободен живот, преминете към хора, които не отговарят или няма да отговорят на никого и те ще откраднат парите ви и след това напълно ще започнат играта отначало
Lily’s Garden Teka-teki hqlw
Харесвам героите и това е предизвикателна игра на по-високите нива, но наистина трябва да дава повече звезди и награди, за нас играчите, които не могат или не искат да харчат пари, за да играят.