Post by makylorzochi on Feb 21, 2022 9:09:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pénzt hack ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
A játék szórakoztató, és elgondolkodtathat néhány rejtvény megfejtésével, csak a reklámok rosszak benne. Szinte 20 másodpercenként vagy minden szint után kapsz egy hozzáadást. A hirdetések eltávolításának egyetlen módja a VIP előfizetés. Korlátozza a hirdetések számát, és nem lesz olyan bosszantó.
A túl sok hirdetés miatt Nagyon rossz
Opening up the initial level of Robot Masters from six, as seen in the first game, to eight as seen in each subsequent Classic Series title, Mega Man 2 was also
Mr Bullet - Spy Puzzles Jumboq hxv
Jó!!!!!!!!!!
sok egyszerű hirdetési szintre, és olyan dolgokat talál ki, amiket a képernyő alján nézegetni kell, ráadásul ez tényleg nem kémrejtvény
Nehèz valamejik paja jo ès megèrtu de nekem anyira nem jo
A játék félig tisztességes, és valamivel magasabb értékelést adtam volna neki, HA a játék nem úgy készült volna, ahogy van. az első 5 szint, nincsenek hirdetések. Hirtelen, amint átlépi ezt a küszöböt, KÉT-HÁROM SZINTNÉN HIRDETÉS, ÉS MINDIG UGYANAZ. Csak eddig fog megnyúlni a türelmem, és ma már el is csattant.
A játék koncepciója nagyon jó, de semmi kihívás nincs benne. De az 1 csillagos értékelés egyetlen oka az, hogy több időt töltöttem a hirdetések előtt, mint valójában a játékban.
A valaha volt legrosszabb játék, hát majdnem. A dolog túl egyszerű, mint az egyszerűben. Minden küldetésben három csillagot kapok, ha egy golyóval nyerek, így pillanatok alatt megunom.
egy kicsit bugos, de nagyon jó.
Úgy érzem magam, mint egy csodálatos bérgyilkos. Egy lövés, és az első próbálkozásra mindegyiket megkaptam!!! Egy dolog, ami az idegeimet idegesíti, az a hirdetések mennyisége, mondjuk 2 szintet játszol egymás után, aztán megjelenik egy hirdetés, szóval minden 2 szintnél van egy hirdetés, ami egy videóhirdetés, tehát várnod kell. x időtartam az „x gomb” megnyomására, hogy visszatérjen a játékhoz.
0 pont az rendkivü idegesítő, túl hangos reklám miatt. A játék nem érdekel, annak ellenére, hogy már több százszor láttam a reklám elejét, csak a pontozás miatt telepítettem fel. Törölve!
Egy egyszerű, de nagyon hatékony kirakós játék azok számára, akik csak hátradőlni szeretnének, és egy kis izgalmat szeretnének szerezni.
Tisztességes freemium játék, de elég agresszíven tolja a hirdetéseket. Sok pálya csak egy gombnyomás esete, és a pálya többi része megoldódik magától, de néhányan el kell gondolkodni. A túsz- és önsebzési szintek változatossá teszik a már elért szinteket. Az online részt még nem próbáltam.
Utilice su cerebro en este juego de puzzle unico. ¡Necesitarás apuntar con precisión y enfocarte con láser para acabar con enemigos, nindzsák és lotos otros
Mr Bullet - Spy Puzzles Παιχνίδια παζλ kel
Jó játèk lene csak bazi sok a reklám
Nem túl eredeti koncepció, de tetszik az ötlet. Maga a játék nem olyan rossz, de a reklámozása egy fájdalom. Megértem, hogy pénzre van szüksége, de gyerünk. Reklám 2 szint után? Tehát ez alapvetően egy pénzkereső játék. A képernyő alján van egy hirdetés, minden 2 szint után, és persze lehetőség van "löketet" kapni, ha egy AD-t nézel. Ó, igen. Hozzá kell férniük a közösségi média adataihoz, hogy a játékot "jobbá" tegyék. Nem köszönöm
Rejtvények gyerekeknek? vagy a tervezők ennyire nyájasak? A szintek 99%-ánál vagy véletlenszerűen kattints valahova, vagy ha véletlenül van valami, amit meg kell tenned, akkor már rájöttél, amennyi idő alatt a teljes szintre rápillanthatsz. Még egy pályát is láttam összetett beállítással, amely tiszta vonalat hagyott az ellenség fejében. Őszintén szólva, ez csak lusta tervezés. Megpróbálhatod érdekesebbé tenni a szinteket úgy, hogy 3 helyett 1 golyóval fejezed be őket stb., de ez elég gyorsan elöregszik.
2 Player games : the Challenge Παιχνίδια arcade hpi
sitemap.xml
Szórakoztató, de mint sok ingyenes mobiljáték, ez is szenved attól, hogy rendszeresen az arcomba dobja a hirdetéseket. Inkább csak egy kis áron vásárolom meg a játékot, majd foglalkozom ezekkel a buta reklámokkal, esetleg először ajánlok egy demót a kipróbáláshoz.
... kor.download-org.com/abelssoft-video-converter kor.download-org.com/timesheep kor.download-org.com/antiphotospy-3
A játék csodálatos élmény volt, ngl. De mint itt a legtöbb ember, úgy gondolom, hogy neked is tisztában kell lenned a reklámokkal. Nagyon sok hirdetés létezik. A hirdetéseidet figyelő emberektől kapott pénzből azt hiszem, használd fel, hogy eltávolítsd őket. Az én játékom is nagyon késik.
Multi fos😒😒😒
Szeretem a logikai rejtvényeket, és ez az. DE túl sok a túl hosszú hirdetés. Túl sok, ha többet tölt a tényleges időből a hirdetésekben, mint a játékban. (akár ingyen játékra is) A vér teljesen felesleges és kidobó. végül is a logikáról van szó, nem a gyilkolásról.
Water Sort Puzzle Master - játék által Jiang Xianjian games
A játék mechanikája nagyon szórakoztató, és biztos vagyok benne, hogy valami olyasmi lehet, amibe belemerülnék. Azonban nincs mód a hirdetések eltávolítására a "Golden Pass" megvásárlása nélkül 5,99 GBP/hó áron! Mobiljátékhoz! Nagyon boldogan fizetnék 1,49 GBP-t a hirdetések nélkül, de a játékon belüli extrákért sem, de egyáltalán nem fogok havi 6 GBP-t fizetni egy kis időeltolódásért egy olyan játékért, amelynek elkészítése vagy kiadása nem sok erőfeszítést igényelt. A fejlesztő(k) érezhettek itt valami szórakoztatót és érdekeset, de az árverés tönkretette.
Gagyi
Rendben rendben. Nem azért jöttem, hogy a hirdetésekről beszéljek. Azért jöttem, hogy a játékmenetről beszéljek, a játéknak rossz a minősége és a grafika, és túl egyszerű. adj hozzá egy késes módot, amikor VALÓBAN SÉTÁLHATSZ, ha a játékaid ilyen élményt kapnak, alacsony lesz a letöltésed (ami már van) és kevesebb csillagot kapsz, oké, nem vagyunk kénytelenek értékelni az alkalmazásaidat, mi is készülünk . ha a játékmenet ilyen
Tisztességes időgyilkos az adatokkal kapcsolatos bosszantó politikával – magában a játékban nincsenek eredendő hibák. A játékmenet egyszerű, a szintek nagyon egyszerűek, és a tartalom kis választéka található. A probléma akkor merül fel, ha a hirdetési és adatvédelmi beállítások, bár módosíthatók a felhasználók adatainak védelme érdekében, egy felugró ablak jelenik meg a képernyő tetején, amely folyamatosan „problémaként” hivatkozik a beállítások módosítására, és azt állítja, hogy Ön közvetlenül tiltja a játék támogatását.
Annyira csalódott, hogy ez a játék nagyon szórakoztató volt, és továbbra is az lenne, ha nem lennének a hirdetések. Mindig úgy gondolom, hogy a hirdetéseknek ott kell lenniük a játék csábításaként, az ilyen megközelítést alkalmazó alkalmazások lehetővé teszik a játékot, és adnak valamit cserébe a hirdetés megtekintéséért. Sajnos ez a játék egy hirdetéssel leállítja a játékot, akkor meg kell várni, amíg be tudja gyorsítani. Különben ez a játék fantasztikus lenne!
Mr Bullet - Spy Puzzles ปริศนา nfr
Nekem nem tetszett, de egyáltalán nem rossz játék.
Fos
A hirdetések megkerülhetők a WiFi és/vagy mobiladat-kapcsolat kikapcsolásával. Mennyire kell jogosultnak lennie egy cégnek ahhoz, hogy egy bannert helyezzen el a játékában, amely szerint "Ön korlátozza a játék fenntartási lehetőségét...", ha nem járul hozzá, hogy adatait gyűjtsék. "Azzal, hogy hirdetéseket helyezel el a játékban, korlátozod a játékképességünket...", mit szólnál, ha ezt azokra a gépekre tennénk fel, amelyeken a játékot fejleszted? Összességében a játék egy kellemes időhúzó.
Szeretem a játékot, de a reklámok bosszantóak. Szívesen fizetnék néhány dollárt, hogy megszabaduljak tőlük, de erre nincs lehetőség. Az egyetlen lehetőség a hirdetésektől való megszabadulásra, ha HAVI 5,99 USD-t fizet, ami őrültség. Maga a játék nagyszerű, de az állandó 30 másodperces hirdetések csak tönkreteszik. Több időt töltöttem a hirdetések nézésével, mint a játékkal.
Are you ready to become a hero, spy, and legend? Solve puzzling challenges, show off your deadly accuracy and take aim at the enemies.