Post by makylorzochi on Feb 21, 2022 9:30:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatu raha ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fever: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Kuna kokanduspalavikku on lõbus ja põnev mängida, on see mäng suurepärane, nagu ma ütlesin, kuid see on andmeside või WiFi-ga mängimine, seda on lõbus süüa teha
See mäng on eepiline
Super hea, omamoodi hariv ja reklaame pole peaaegu üldse. Samuti ei ole see kunagi hiline.,
Armastan seda mängu, kuid pärast 2019. aastast mängimist kaotasin kogu oma edu ja pean otsast alustama. See on täiesti nõme, kuna mul oli üle 2000 kalliskivi. Kaotatud edusammude tõttu langesin 5 tärnilt 1 tärnile ja keegi ei aidanud mul seda tagasi saada! Mind ignoreeriti!
Kuulete alati sõna "makske, et võita", kuid tavaliselt on see kannatlik. See mäng maksab edenemise eest 100%. 1. etapi korralikuks lõpetamiseks on vaja kõiki uuendusi ja koogikeste kasutamist, mõlema kasutamiseks on vaja pärisvaluutat. Petumäng.
Parim mäng kunagi ilma lisadeta ja väga suurepärane ja ekstreemne. Minu emale see väga meeldib ja naudib seda, kuid mõnikord peate maksma, et võita ja osta teemante, et asju hankida, nii et tehke asjad odavamaks, sest rõõm on kõik teemante väärt aitäh
Mäng algab alati algusest, kui selle avan, ja reklaame on palju... Mäng pole nii lõbus kui varem
Mäng on lõbus, kuid ärge proovige väljakutseid proovida. Teie kalliskivide ja müntide raiskamine. Mul on enamus asju täis ja ma ei saa teisest pusletükist edasi.
See on hea, kuid igal tasemel, mida sa saad, seda raskemaks see läheb ja igal tasemel on reklaam
Varem nautisin seda mängu, kuid täieliku Interneti-juurdepääsuga selle mängimiseks olen kaotanud huvi.
See on lõbus mäng, kuid see annab teile mõned lihtsad tasemed ja siis pole lihtsalt võimalust areneda ilma päris raha kulutamata.
Müntide teenimine igapäevase preemiana pole vajalik, kuna mängu ajal on münte lihtne teenida. Kalliskivide teenimine võtab igaviku. Kalliskivide teenimine on raske ja see on tüütu, sest uute restoranide ebaõnnestumiseks vajalike kalliskivide kogus on saavutatav ainult siis, kui ostate neid oma raha eest ja müüdavaid kalliskive pole isegi nii palju, kuid need maksavad palju🤦🏾♀️.
Mäng on hea, kuid serveerimine pole lihtsam See on liiga rippuv
Mulle see mäng väga meeldis, aga nüüd ma ei arva, et spinn ei peatuks sinna, kuhu tahan.
Cooking Fever: Restaurant Game อาร์เคด eius
Hakkasin seda mängu mängima väikesest peale... Minu minevikus oli mäng nii kiire! Aga nüüd! See on väga aeglane! Praad 🥩, 🌭 hotdog, kohv! Kõigil kulub toiduvalmistamiseks nii palju aega! Kliendid raiskasid poole oma ajast kokkamisele 👨🍳 Nii ongi mäng aeglane! Ja raske mängida! Palun parandage seda!
Cooking Fever: Restaurant Game Arkadne igre igz
HEA MÄNG, võib igav minna ja sa lõpetad kõik tasemed ja kui seal pole midagi teha, siis ma soovitan
Cooking Fever: Restaurantspiel Arcade bshx
"Server ei reageeri" viimasel ajal
Ärge hankige mängu, kui just ei taha kalliskividele raha kulutada!🥲👎💎 Muidu meeldib see mäng väga, kulutasin palju aega ja vaeva, kuid see pole oluline, kui teil pole kalliskive ja neid on võimatu hankida ilma kulutamata päris raha mängu peale
Miks mängijad ei võida kunagi kasiinos 3 teemanti/münti? Tore oleks aeg-ajalt "suurelt" võita. Olen mänginud pikka aega ega ole kunagi võitnud "Kolmikmänge". On masendav edasi mängida ja seda mitte kunagi tabada, üks kord sinisel kuul oleks tore. Tee kasiino lahti!!!
Väga hea
See on tõeliselt lõbus mäng, mis hakkab muutuma tõeliselt keeruliseks, kuid see on äge 👌
Mulle meeldis see mäng. Mul on see olnud väga pikka aega ja see on kaugel sellest, kui see esmakordselt välja tuli, buuuut nüüd, kui sellel on reklaame, annan sellele 1 tärni arvustuse. Sõna otseses mõttes KÕIGES on nüüd reklaamid/reklaamid ja see on väga tüütu!!! Fb-s on kuulutused. Youtube'is on reklaame. Mängudel on reklaamid. Televis on reklaamid. Sellel mängul ei olnud varem ühtegi ja ma arvasin, et see on parim, kuid nüüd, kui see on, vihkan seda.
Minu rock and roll baar ei avane plzz tehke midagi, see ütleb, et tht server pole ühendatud.. aga mu võrk töötab nii hästi .. nii et palun tehke selle heaks midagi .. muidu on see tore mäng .. peaksite seda mängima ..... Mulle meeldib see mäng nii väga.. bcz graafika.. kõik peaksid seda mängu proovima.. Ma annan kolm tärni, aga kui mu prlbm laheneb, siis annan 5 tärni🌟🌟
Pls muutis tasu kalliskividega reklaami vastu. Üks pärl reklaami kohta on hea. Me ei taha münte. Kuid mäng vajab nii palju kalliskive. See on meie mõlema jaoks win win olukord.
Cooking Fever: Restaurantspiel Arcade hhmv
Ma armastan seda mängu ja olen seda mängu alati armastanud, kui ma selle mängu esimest korda oma teise telefoni alla laadisin, kui mulle see meeldis, kuid märkan, et see tekitas minus ärevust ja stressi, sest proovite toita kõiki inimesi selles mäng on väga kiire ja ma saaksin väga kergesti stressist, nii et kui neile meeldiks panna vähem inimesi vooru või tasemele, siis mulle see mäng meeldiks, nii et see on põhjus, miks ma panen kolm tärni.★★★☆☆¯\_(ツ)_ /¯
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
hea mäng, see on lihtsalt tegelaste väljendus
See on tõesti hea mäng, kuid kui ma mängu avasin, varastas see üle poole mu kalliskividest ja müntidest. Samuti on kalliskive üliraske leida ja paljud asjad laevad neid.
See mäng on parim, kuid klient on kannatlik ja võib mõnikord olla nagu beebi, kui toit võtab kauem aega, kui et see on parim
Seda mängu on huvitav mängida, kuid üks asi, mis mulle selle mängu juures ei meeldi, on see, kui põlenud toidu prügikasti viskamisel arvestatakse maha 5 münti
Mäng on lõbus ja huvitav, kuid ma ei leia oma teistest restoranidest oma sissetulekuid, see oli varem olemas, kuid seda enam pole, palun tehke sellega midagi.
Ma oleksin sellele hinnanud 5 tärni, kuid nii lõbus kui mäng on, on seda nüüd raske mängida. Kuna niipea, kui ostate uue restorani, ei saa te mängu mängida ilma Interneti-ühenduseta. Siis jällegi, enamik koostisosi on kallid, kuna nende ostmiseks on vaja kalliskive 💎 ja kalliskive pole lihtne hankida, kuna selleks on vaja XP-sid. Kõige selle juures arvan, et see muudab mängu lihtsalt masendavaks ja mitte lõbusaks. @nordcurrent, mida sa ütled, on see, et "kokanduspalavik on ainult neile, kes saavad seda endale lubada". Olgu siis
Ma armastan seda rakendust, olen mänginud vaid 20 minutit ja see on hämmastav. Soovitan kindlasti.
Hämmastav! See oleks olnud 5, kuid sellel on paar kuulutust.
Lõbus kokandusmäng, ehkki võitmise eest tuleb maksta. Kalliskivisüsteem on nõme, ilma rahata on kalliskive peaaegu võimatu hankida ja taseme tõusmiseks on vaja kalliskive. Seal on ka mõned reklaamid, kuid ei midagi kohutavat. Mäng on lõbus, kuigi võib-olla muudab selle asjade paigutamise lihtsamaks. Oleks palju lõbusam, kui poleks kalliskividest põhjustatud aeglast edenemist.
Ma naasen mängu iga päev ega saa kätte 2 kalliskivi, mida oleksin varem saanud seda tehes. Kas seda enam ei juhtu?
Oil Tanker Truck Driving Games Stratégiai játékok xfv
Tahtsin lihtsalt mängima hakata ja see näitas vastuvõttu. Ma ei ole lugenud, mis see on, siis rakendus lakkas töötamast.
Lukustab teid varakult välja. Kõik nõuab teemante ja nende teenimiseks on mängus väga vähe võimalusi. Ma arvan, et olen selle mänguga juba kahe koha peale teinud.
Hämmastav mäng, kuid omamoodi raske lastemängu jaoks